شش پیشنهاد برای گذران اوقات فراغت
میگویند اگر بهترین جای دنیا هم برای اوقات فراغت بروی، بعد از چند بار دلت زده میشود. اصلاً آب اوقات فراغت با تکرار توی یک جو نمیرود. برای همین، باید پیشنهادهایی بدهیم که ادامه مطلب...
برنامهریزی برای اوقات فراغت
فراغت در لغت به معنى "آسودگی" است و معمولاً در مقابل کار، انجام امور روزمره و اشتغالاتى که موجب خستگى مىشود به کار مىرود. در زمان فراغت معمولاً افراد به علایق و سرگرمىهاى خود مىپردازند و این امر موجب تقویت بهداشت روانى آنها مىگردد. چگونگى گذراندن اوقات فراغت تا حدود زیادى مىتواند نشانگر ویژگىهاى فکرى فرد و نیز ویژگىهاى فرهنگى جامعهاى باشد که فرد در آن زندگى کند.
اوقاتى که افراد در آن به فعالیتهاى منظم و برنامهریزى شده (مثل مدرسه رفتن، درس خواندن و کار کردن) که انتظارات ویژهاى را برآورده مىسازند مىپردازند جزء اوقات فراغت محسوب نمىشود.
کودکان تا قبل از سن مدرسه اوقات خود را بهطور آزاد مىگذرانند و فعالیتهاى آن ها براساس بازىها و سرگرمىهاى روزمره آن ها مىگذرد. ولى با ورود آن ها به مدرسه باید خود را بر طبق برنامهریزىهاى تعیینشده روزانه مستمر وفق دهند و از یک نظام خاص تبعیت نمایند. بنابراین ادامه مطلب...
همه چیز درباره مطالعه روش های مطالعه صحیح چیست؟
مطالعه صحیح
دکتر فیل ریس، در کتاب «500 نکته درباره مطالعه» و دکتر عین الله خادمی در کتاب «مطالعه روشمند» چنین نوشته اند:
1. برخی افراد ترجیح می دهند در سکوت مطالعه کنند و برخی در سروصدا؛ بعضی صندلی راحتی را می پسندند و بعضی دراز کشیدن یا نشستن رسمی را؛ اصلاً وسواس به خرج ندهید و در هر حالتی که راحت تر هستید، مطالعه خود را آغاز کنید.
2. اگر مکان مطالعه شما کمی آشفته و به هم ریخته است، مرتب کردن آن را به نیم ساعت پس از مطالعه موکول کنید؛ زیرا در این صورت، در حین مرتب کردن اتاق، به مطالبی که مطالعه کرده اید، فکر خواهید کرد و زمان مفیدی را از دست نخواهید داد.
3. گاهی اوقات از مکان های استثنایی و هیجان انگیز، استفاده کنید؛ تا مطلبی که مطالعه می کنید، همراه آن خاطره در ذهن شما ماندگار شود؛ مثلاً در یک شب بارانی با یک چتر و یک چراغ قوه، زیر باران بروید و مطلب را مطالعه کنید و یا در یک مکان تاریخی و قدیمی، به تفکر و مطالعه در مورد مطلب مورد علاقه خود بپردازید.
4. اگر امکان داشته باشد، موضوع مورد مطالعه شما با مکانی که انتخاب می کنید، هماهنگی و سنخیت داشته باشد. این کار، به افزایش بهره وری شما، بسیار کمک می کند. این هماهنگی، شامل ابزار و لوازم مورد نیاز نیز می شود.
5. قبل از انتخاب محل مطالعه خود، چند خصوصیت مهم و ایده آل را برای مکان مطالعه، در ذهن خود فهرست کنید؛ تا راحت تر بتوانید آن را بیابید.
6. در مکان مطالعه شما، باید راهی برای خیره شدن به دور دست وجود داشته باشد، زیرا توقف در مطالعه و چشم دوختن به بی نهایت، در افزایش کارآیی مطالعه، بسیار سودمند است؛ حداقل گاهی به سقف اتاق خیره شوید.
7. هیچ گاه مطالعه خود را به حضور در مکان خاصی مشروط نکنید؛ زیرا در این صورت، بهانه ای می یابید تا در سایر مکان ها از مطالعه بگریزید. به یاد داشته باشید که در حقیقت، «مکان مطالعه، جایی است که شما هستید».
8. میزان نور، دمای محیط، شکل صندلی و سایر شرایط در مکان مطالعه شما، باید به گونه ای نباشند که شما را خواب آلوده کنند.
9. تهویه خوب و اکسیژن زیاد در مکان مطالعه، شرطی حیاتی است.
روش مطالعه
1. بهترین روش کتاب خوانی، ادامه مطلب...
.: Weblog Themes By Pichak :.
بازدید امروز: 27
بازدید دیروز: 3
کل بازدیدها: 114363